Bine aţi venit!

Vă ocupaţi de construcţii?
Vă intereseaza lifturile, escalatoarele, sau pur și simplu mecanizme de ridicare?
Aveţi nevoie de consultaţia unui profesionist?
Atunci aţi găsit ceea ce cautaţi!

Lucrarile noastre

Copyright © 2011 - 2021 All rights reserved.

Utilaj

Toate Escalatoare/TravelatoareLifturi panoramiceLifturi pentru greutatiLifturile pentru pasageri

KLEEMANN Modern Life L710

Citeşte mai mult

O latura specifica uzinei KLEEMANN – abordarea individuala a fiecarii comenzi in parte. Un chic deosebit hotelului, restaurantului, oficiului Dumneavoastra confera iluminarea podului cu fibra optica, granit artificial, o combinatie de otel inoxidabil si laminat (sau lemn natural).

KLEEMANN Future Trend T710

Citeşte mai mult

Andreas Zapatinas, creatorul design-ului exterior a multor modele de masini BMW, Fiat si Alfa Romeo, a creat noul design al ascensoarelor KLEEMANN. O vasta alegere a variantelor de finisaj: laminat, piatra si lemn natural, inox, sticla, iluminare originala a cabinei – la dorinta Dvs!

KLEEMANN Compact

Citeşte mai mult

Lifturi hidraulice pentru greutati cu c/g de la 50 pina la 1500 kg.

KLEEMANN Maison Lift

Citeşte mai mult

Lift creat special pentru vila dumneavoastra! Capacitatea greutatii – pina la 450 kg. Lungime cursa maxima – 15 m. Voltaj necesar – 220 v sau 380 v. Finisaj: inox, sticla, lemn, laminat.

KLEEMANN Dumbwaiter

Citeşte mai mult

Lifturi pentru greutati mici. C/g – 40 – 250 kg. Exactitate inalta a opririi, lucru fara zgomot, cu usi manuale sau automate. Incarcarea de la nivelul podelii sau de la inaltimea de serviciu.

KLEEMANN Modern Life L520

Citeşte mai mult

O atentie speciala se acorda securitatii: rezistenta la incendii de la 30 pina la 180 minute, usile sunt dotate cu o perdea infra-rosie care asigura securitatea maxima a pasagerilor.

KLEEMANN Classic Athena A310

Citeşte mai mult

Ascensoare electrice Atlas Basic, cu o serie de finisaj Classic Athena concepute pentru cladiri de nivel mediu de confort cu budget limitat. Ascensoarele pot fi furnizate intr-o versiune cu sau fara camera de masini fara schimbarea in pret!

KLEEMANN (Germania-Grecia)

Citeşte mai mult

www.kleemannlifts.com Suntem reprezentanti oficiali a uzinei KLEEMANN in Moldova. Lifturile instalate in afara cladirii economisesc considerabil spatiul interior.

MoghilevLiftMas

Citeşte mai mult

Lifturi pentru greutati mici cu capacitatea greutatii de la 100 kg. Cabinele pot fi cu accese pe o singura parte sau cu accese opuse.

MoghilevLiftMas

Citeşte mai mult

Lifturi pentru automobile cu capacitatea greutatii pina la 10 t.

MoghilevLiftMas (Belarusi)

Citeşte mai mult

Este una din cele mai mari uzine din CIS care produce 30 de modele de lifturi ieftine cu design si de calitate destul de bine. Accentul de baza se pune asupra rezistentei la vandalizm. MoghilevLiftMas propune de asemenea seturi ieftine pentru modernizarea lifturilor vechi.

Schindler

Citeşte mai mult

Escalatoare elegante austriece de calitate inalta.

ELEX

Citeşte mai mult

Escalatoare italiene. Tehnologii moderne, serviciu individual.