Bine aţi venit!

Vă ocupaţi de construcţii?
Vă intereseaza lifturile, escalatoarele, sau pur și simplu mecanizme de ridicare?
Aveţi nevoie de consultaţia unui profesionist?
Atunci aţi găsit ceea ce cautaţi!

Lucrarile noastre

Copyright © 2011 - 2023 All rights reserved.

Despre noi

De ce anume noi?

Din a. 2008 SRL “Augustelift” este un diler exclusiv al grupului germano-grecesc KLEEMANN in Republica Moldova SRL “Augustelift” la momentul actual este unica firma in Moldova care dispune de specialisti pregatiti in Rusia, Ucraina si care au participat la cursuri de reciclare in centrul de instruire KLEEMANN (Grecia, Kilkis) si OTIS (Rusia, Sankt-Petersburg).

Ce va propunem noi nou?

SRL “Augustelift” – este prima firma in Moldova care in anul 2002 a realizat montarea si reglarea lifturilor noii generatii “OTIS Gen 2″ (fara camera masinii) in hotelul “Dedeman”.

Ce putem noi?

SRL “Augustelift” realizeaza lucrari de montare, reglare, deservire, reparatie si modernizare a lifturilor, escalatoarelor, travelatoarelor si altor mechanizme de ridicare. Clientilor nostri le acordam ajutor consultativ si tehnic la cumpararea utilajului celor mai prestigiosi producatori mondiali (KLEEMANN, OTIS, Moghilevliftmas, IFMA, Thyssen, Shindler, KONE…).

Istoria noastra:

SRL “Augustelift” a fost infiintata in anul 1998 (IDNO 1003600044662 din 03.09.1998). Fondatori:

– Zavtur Alexei Ion (director general) in afacerile ce tin de lifturi se afla din anul 1983;
– Cara Viorica Valerie (director financiar).

In acest rastimp am indeplinit lucrari pentru mai mult de 40 de clienti printre care se pot mentiona: Guvernul RM, Coliseum Palace (Moldconstruct Market), Imperial-Vin, AMIC, Linella, Megapolis-Mall (Everest), Jolly-Alon, Codru, Lara-City, Bastina-Radog, Aeroport International Chisinau, Elat, Dedeman, Bomba, Monolit, Magic-VS, Moldindconbank, UNIC, Fincombank, Moldtelecom, Gemeni si multi altii.

La moment colectivul nostru e format din 16 persoane. Experienta de munca a specialistilor nostri (montori de categoria 3-5) este de 11-35 ani.

Certificat de agentie OTIS.

Rechizitele noastre:

IDNO: 1003600044662

Banca: FinComBank

Aviz de expertiza Nr. OI ESI-1698/150 din 12.03.2021:

– montare
– reglare
– exploatare
– deservire tehnica
– reparatie

a ascensoarelor, escalatoarelor, travelatoarelor si mecanizmelor de ridicare